专升本APP
升本考编制,就到金标尺!
请使用微信扫描二维码,登录金标尺专升本
成功弹窗点击
失败弹窗点击
警告弹窗点击
提示弹窗点击
2018年 Listening Comprehension
A
A. At a bank.
B
B. At a bookstore.
C
C. In an office.
D
D. In a restaurant.
正确答案 :A
解析
3.【原文】
M: Excuse me, where can I change some US dollars?
W: Please go to Window 7.
Q: Where does the conversation most probably take place?
【译文】
男:打扰一下,请问我可以去哪里兑换美元呢?
女:请去7号窗口。
问:对话最有可能发生在哪里?
【解析】根据对话内容及常识可知,对话最有可能发生在银行。
A项:At a bank. 在银行。符合题意,故选A。
B项:At a bookstore. 在书店。不符合题意,故排除。
C项:In an office. 在办公室。不符合题意,故排除。
D项:In a restaurant. 在饭店。不符合题意,故排除。
故本题答案为A。
相关题集
相关试题
Part Ⅰ Listening Comprehension ( 15 Points )Directions: This part is to test your listening ability. It consists of 3 sections.Section ADirections: This section is to test your ability to understand short dialogues. There are 5 recorded dialogues in it. After each dialogue, there is a recorded question. Both the dialogues and questions will be spoken only once. When you hear a question, you should decide on the correct answer from the 4 choices marked A, B, C and D given in your test paper. Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.1.
43. If a jacket is “unisex”, it ____.
20. By the time the fire engines arrived, the house ____ to the ground.
Section C Directions: In this section you will hear a recorded short passage. After the passage, there are five statements. The passage will be spoken three times. You are required to decide whether the sentences are True or False. Mark A ( for TRUE ) if the statement agrees with the information given in the passage; mark B ( for FALSE ) if the statement contradicts the information given in the passage. Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center. Now the passage will begin.( )11. Plenty of young people like making friends on the Internet.
57. 尽管是十五年前制造的,这台机器仍然状态良好。
44. Which one of the following statements is NOT true according to the passage?
10.
50.If an email needs only a short answer, you should 50 .
( )51. Some education institutions provide programs which offer credits to help CE students get some recognized industry qualifications.
31. ____, he can now only watch it on TV at home.
( )15. Even if the one you are talking with is impolite, you should also respond to him or her for politeness.
32. She had to ____ her umbrella from the Lost Property Office.