专升本APP
升本考编制,就到金标尺!
请使用微信扫描二维码,登录金标尺专升本
成功弹窗点击
失败弹窗点击
警告弹窗点击
提示弹窗点击
Welcome to Love U. I’m your host, Tiffany Smith. Is massive mileage keeping you and your guy apart? Let Love U help you bridge the distance with “how to survive an LDR ( long distance relationship )”. In today’s society, long distance relationships, or LDRs, are more prevalent than ever. According to statistics (统计数据) compiled by the centre for the Study of Long Distance Relationships, there are over 14 million couples in the United States who live in different cities. So, how do you remain in love when you can’t even remain in the same zip code?
Most LDRs inevitably lead to mild depression. One of the most prescribed solutions is to remain social, even if you don‘t feel like it. And ladies, make sure that some of these new buddies (伙伴) are women, just to be safe.
Studies show that 70% of couples who don’t discuss the expectations of their LDR break up within the first six months. So, you are going to talk it out. If you are in an international romance, well, talking isn’t cheap.
So set up a VolP (网络电话), which is a Voice over Internet protocol account on a site like Skype(聊天工具), and if you both have accounts, well, then talking is free.
Research shows that when it comes to LDRs, the pen is mightier than the phone. So, guys, why not write down your thoughts in a classic love letter? And you probably have a webcam. So why not go ahead and read it yourself? LDRs don’t have to mean out of sight, out of mind. In most cases, out of sight can be, well “out of sight”. So live where you like as long as you both live in the state of love. See you next time.
A
bridge the distance with “how to survive an LDR”
B
set up a VoIP
C
discuss the expectations of your LDR
D
both remain in the same zip code
正确答案 :A
解析
本题考查事实细节。
根据题干关键词 “Love U program, helping you” 定位到的第一段第四句 “Let Love U help you bridge the distance with ‘how to survive an LDR ( long distance relationship)’.” 可知,Love U帮助人们消除距离感来熬过异地恋。
A项:bridge the distance with “how to survive an LDR” 消除距离感来熬过异地恋。符合题意,故选A。
B项:set up a VoIP 建立网络电话。不符合题意,故排除。
C项:discuss the expectations of your LDR 讨论你的异地恋期望。不符合题意,故排除。
D项:both remain in the same zip code 两个人都在同一个地区范围内。不符合题意,故排除。
故本题答案为A。
相关题集
相关试题
22. Mary found ____ extremely difficult to pass the examination.
( )54. In order to help readers spend their money more reasonably on Black Friday, the author would like to share a few Black Friday tips.
Directions: In this section you will hear a recorded short passage. After the passage, there are five statements. The passage will be spoken three times. You are required to decide whether the sentences are True or False. Mark A ( for TRUE ) if the statement agrees with the information given in the passage; mark B ( for FALSE ) if the statement contradicts the information given in the passage. Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center. Now the passage will begin.( )11. The man traveled abroad by his own car.
34. You ought not to ____ your thoughts on others.
27. Should it rain, the crops ____.
33. Do you want me to ____ this wedding?
40. What solutions does Tiffany Smith suggest for people?
30. There is no light in the dormitory. They must have gone to the lecture, ____?
29. Bamboo is used ____ houses in some places.
41. The author thinks that ____.
47. According to the passage, what can a magazine tell you in decorating rooms?It tells us some important ________, such as where to get the furniture and the style of furniture.
( )12. When the man came back, he found the roof of his car had been damaged by an elephant.12.【解析】题意:当这个人回来时,他发现他的车顶被一头大象弄坏了。根据短文第三句 “When he came back, its roof was badly damaged.” 可知,当他回来时,车顶被严重损坏了。本题说法正确,故答案为A。