专升本APP
升本考编制,就到金标尺!
请使用微信扫描二维码,登录金标尺专升本
成功弹窗点击
失败弹窗点击
警告弹窗点击
提示弹窗点击
A
There is no doubt that the company has made a right decision.
B
There is no doubt that the company has made the right decision on the sales project.
C
Whether the company had made the right decision on the sales project or not is doubtful.
D
There is no doubt that the company should make the right decision on the sales project.
正确答案 :B
解析
本题考查的是同位语从句和动词时态。根据题干和选项可知,doubt后面是同位语从句,从句是对doubt内容的具体解释说明,所以应用that来连接。根据“做出了”可知,这里应用现在完成时。A项漏译”销售方案”; C项意为“公司是否在销售方案上做出了正确的决策还不确定”,与题意不符; D项意为“毫无疑问,公司应在销售方案上做出正确决策”,与题意不符。故选B。
相关试题
42. What should you read slowly when you read?
66.Since its establishment, the Hope Project has won widespread support from Chinese citizens, who have generously donated money, clothing and school supplies to help poor children in rural areas go back to school. The setting up of the project indicates that the Chinese authorities have finally come to terms with realities in the countryside, where life is still difficult, and, for many young children, going to school is economically infeasible.
44. Why should we must read instructions slowly?
( )12. He is going to visit some cities on his trip.
( )13. His secretary stays in the office helping her boss to deal with some daily routine.
( )14. Mary is only in charge of all employees in the office.
32. It is said that body language_____________ 55 percent of a first impression while what you say just 7 percent.
17. It is a truly delightful place, ______ looks the same as it must have done 100 years ago with its winding streets and pretty cottages.
( )55. Dealers often try to sell you extras such as rust proofing, fabric protection, and paint protectant, or push etching your Vehicle identification Number on windows to deter thieves.
58.因为在这个城市里待过一-段时间,所以他很容易就找到了去历史博物馆的路。
18. Most colleges now offer first-year students a course specially ______ to help them succeed academically and personally.
45. How can we become a good reader?