专升本APP
升本考编制,就到金标尺!
请使用微信扫描二维码,登录金标尺专升本
成功弹窗点击
失败弹窗点击
警告弹窗点击
提示弹窗点击
A
not drawing a conclusion
B
to draw not a conclusion
C
not to draw a conclusion
D
should not draw a conclusion
正确答案 :A
解析
本题考查词法——非谓语动词。
句意:约翰逊先生建议在讨论细节之前不要下结论。
A项:“建议做某事”的固定搭配是 “suggest doing sth.”,结合句意可知,此处是否定句;“建议不要做某事”的结构是 “suggest not doing sth.”。符合题意,故选A。
B、C、D项为干扰选项,故排除。
故本题答案为A。
相关题集
相关试题
35. Then your once healthy cell bursts open, releasing new viruses to ____ more cells.
Conversation 28.
46. Will looking at good pictures help you learn how to decorate rooms better? Why or why not?________, because you don‘t know what to look for and why it is ________.
( )51. The author’s mother prefers shopping with the author’s sister because the author is slow.
66. Everything is more fun when you’re good at it—and this is especially true for your career. The good news is that you didn’t have to be born with certain characteristics to be good at selling. Rather, you can develop your desire, education, and experience and match those acquired qualities to a sales job that fits your personality and strengths. Then you’ll be on your way to years of fun and success.
34. You ought not to ____ your thoughts on others.
38. The host introduces several ways of remaining in international romance. Which of the following is not included in the suggested ways?
( )52. When shopping, it is better to bring the ads with you because some items may actually not be on sale.
( )13. The elephant sat on his car because his car was so comfortable.
47. According to the passage, what can a magazine tell you in decorating rooms?It tells us some important ________, such as where to get the furniture and the style of furniture.
56. 不要曲解了我的意思,我是想说我们双方都能保持冷静的态度,尽快达成一致来解决问题。
36. According to the passage, LDRs are ____.