专升本APP
升本考编制,就到金标尺!
请使用微信扫描二维码,登录金标尺专升本
Task4
Directions: In this part, you are going to read a passage with 5 statements attached to it. Each statement contains information given in one of the paragraphs. Identify the one from which the information is derived. You may choose a paragraph no more than once. The 5 statements are numbered 51 to 55. Each paragraph is marked with a letter. You should mark the corresponding letter on the Answer Sheet.
[A] The presidium(主席团)
Our job includes the formation of an overall work plan and organization of activities; preparation for a communication platform between students and teachers; and co-ordination(协调) for the departments. We will try our best to serve all in our school.
[B] Department of Culture and Propagation(传播)
We design posters for all big events and activities on campus; we announce plans and activities; we distribute notices from the school and the Student Union.
[C] Department of Art and Sports
Our job is to arrange art and sports activities and competitions. We are devoted to the encouragement of all in our school to show their talents, as well as to enjoy rich school life.
[D] Department of School Life Management
Our department aims to solve the problems that appeared in our students’ school life. We listen to opinions and suggestions about the school services and equipment. We report these suggestions to the school.
[E] Department of Associations
We are the organizers of the students’ associations. Our job is to manage activities of the students’ associations. We provide a rich and challenging after-school program for all of the students.
[F] Department of External Relations(对外关系)
We are the connection between our school and our brother schools. We are the window to show our students’ talents. We demonstrate our advantages and characteristics through promotion and activities. Our target is to spread our reputation all over the country and overseas.
A
见原文
B
见原文
C
见原文
D
见原文
E
见原文
F
见原文
正确答案 :A
解析
53.【金标尺解析】Frank是一名有组织能力的学生,他希望能做一些事 情来改善教职工和学生们之间的关系,这与选项A中的"..preparation for a communication platform between students and teachers.."相匹配。故选A。
相关试题
29. Some students have difficulty _____ English, so they often ask their English teacher for help.
33. I have done much of the work. Could you please finish _____ in two days?
45. What is the passage mainly about?
12.根据原文"People who are nearsighted can only see things that are very close to their eyes."可知近视眼只能看清近处的事物,与题干不符。故错误。
21. _____ several times, they need encouragement.
( )55. Flora is majoring in fine arts and has a part-time job in an advertisement company. She once successfully designed a few movie posters and got much appreciation from the manager of the company. Now she wants to do something for the Student Union.
56.众所周知,肺癌至少部分是由于吸烟过多而引起的。
28. While cleaning the snow on the road, _____.
30. This pair of shoes_____ my brother’s. It’s too small for him.
17. My boss ordered that the legal documents______to him before lunch.
39. Which of the following is true according to the passage?
43. All the following are talked about in the passage EXCEPT