专升本APP
升本考编制,就到金标尺!
请使用微信扫描二维码,登录金标尺专升本
成功弹窗点击
失败弹窗点击
警告弹窗点击
提示弹窗点击
2019年 Listening Comprehension
8.
A
A. Go to see his brother.
B
B. Go traveling.
C
C. Study for the final exam.
D
D. Stay at home.
正确答案 :B
解析
Conversation 2
【原文】
W: Hi, Jim. I haven’t seen you for a few weeks.
M: Oh, hi, Mandy. I’ve been studying a lot for my final exam.
W: Well, this semester is about over now.
M: Yeah. My brother is coming for a visit this summer, and we’d like to see some of the country, but traveling is so expensive.
W: Have you thought about camping?
M: Camping? I’ve never done that.
W: I think you’ll really like it. You can rent the equipment you need.
M: Is it cheap?
W: Yeah, much cheaper than buying or staying at the hotel.
M: Good idea. Here is my bus. I’ll talk to you about this again and get all the details.
【译文】
女:嗨,吉姆。好几个星期都没见到你了。
男:噢,嗨,曼迪。我一直在为期末考试学习。
女:嗯,这个学期快结束了。
男:是的。我哥哥今年夏天要来旅游,我们也想去国家的其他地方看看,但是旅游太贵了。
女:你有考虑过露营吗?
男:露营吗?我从来没这么做过。
女:我想你会喜欢的。你可以租你需要的设备。
男:便宜吗?
女:是的,比买房或住在酒店便宜多了。
男:好主意。我要坐对的公交车来了。我再跟你讨论这件事,了解一下细节的。
8. What is Jim going to do this summer?
问:今年夏天吉姆打算做什么?
【解析】根据对话内容可知,吉姆今年夏天打算去旅游。
B项:Go traveling. 去旅游。符合题意,故选B。
A项:Go to see his brother. 去看他的弟弟。不符合题意,故排除。
C项:Study for the final exam. 为期末考试而学习。不符合题意,故排除。
D项:Stay at home. 待在家。不符合题意,故排除。
故本题答案为B。
相关题集
相关试题
43. Choose the right time order of the following events.a. The first Father’s Day was observed.b. Mother’s Day was proclaimed a day for national observance.c. Father’s Day became a day for national observance.d. The idea of honoring fathers was brought up.
5.
35. I have come to the ____ that it would be unwise to accept his proposal.
Section CDirections: In this section you will hear a recorded short passage. After the passage, there are five statements. The passage will be spoken three times. You are required to decide whether the sentences are True or False. Mark A ( for TRUE ) if the statement agrees with the information given in the passage; mark B ( for FALSE ) if the statement contradicts the information given in the passage. Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center. Now the passage will begin.( ) 11. Two thirds of the countries of the world are very rich, and one third are very poor.
49. , drink-making techniques, equipment and packaging are exhibited in the exhibition.
7.
21. —Bob has gone to California.—Oh, can you tell me when he ____ ?
4.
31. Along with the letter was his promise ____ he would visit me this coming Christmas.
( )12. The reason why most people talk online is to improve their language skills and learn more about something new.
( )13. Talking to strangers on the Internet is absolutely safe.
4.