专升本APP
升本考编制,就到金标尺!
请使用微信扫描二维码,登录金标尺专升本
成功弹窗点击
失败弹窗点击
警告弹窗点击
提示弹窗点击
If you think 3D printing is only good for making delicate paperweights (压纸器), then you’re pretty much right. However, a group of Dutch architects have already begun 3D printing an entire canal house in Amsterdam. Is the first 3D-printed house a gimmick (喙头)? Definitely! Is it an experiment that pushes the possibilities for 3D printing technology and architecture? Maybe!
3D Print Canal House is the brainchild of DUS Architects. “KamerMaker,” Dutch for “room maker”, is their giant printer built inside a shipping container. Just a few weeks ago, KamerMaker began printing plastic furniture and walls at an empty canal-side lot in northern Amsterdam. Smaller versions of the unusual honeycomb (蜂巢) walls have been tested on normal desktop printers, and every one just needed to scale it up (按比例放大). Well, if only it were that easy.
“The printer did not always manage to spread the plastic evenly (均匀地), making some of the ribs of the honeycomb structure of the block uneven,” reported ARN ( Australian Radio Network ) to the surprise of no one who has used a 3D printer. But the architects remain optimistic. The first few printed blocks are meant to be test prices as they improve the process.
It takes about a week to print a 3-meter high block right now. The project’s leaders hope to eventually get that down to two hours and finish the first of 12 rooms in a year, and the entire house in less than 3 years.
Finally, 3D Print Canal House is an architectural research project, one that is very much being conducted in the public eye. You can actually buy tickets to visit the construction site for 2.5 euros.
The top floors will become more decorated, for example, as newer techniques are incorporated. They’ll explore the possibilities of 3D printing, like honeycomb walls or an entire room recycled, redesigned, and built anew. Nobody’s going to move into 3D-printed house soon, but, if anyone ever does, something might be learned from this experiment by the canal.
A
This canal house is being built in the public eye.
B
The top floors of the canal house will be more decorated.
C
Someone is going to move into this canal house soon.
D
One can visit the construction site for 2.5 euros.
正确答案 :C
解析
本题考查事实细节。
根据题干可知要求选择错误选项。根据第五段第一句 “Finally, 3D Print Canal House is an architecture research project, one that is very much being conducted in the public eye.” 可知,3D打印运河屋是一个建筑研究项目,一个在公众视野中进行的项目。根据最后一段第一句 “The top floors will become more decorated...” 可知,房屋顶层将装饰得更加华丽。根据最后一段最后一句 “Nobody’s going to move into 3D printed house soon...” 可知,没有人将很快搬进3D打印的房子。根据第五段最后一句 “You can actually buy tickets to visit the construction site for 2.5 Euros.” 可知,你可以花2.5欧元买到参观建筑工地的门票 。
C项:Someone is going to move into this canal house soon. 很快就会有人搬进这个运河屋。这个说法是错误的。符合题意,故选C。
A项:This canal house is being built in the public eye. 正在建的这座运河屋是受到公众关注的。这个说法是正确的。不符合题意,故排除。
B项:The top floors of the canal house will be more decorated. 运河屋的顶层将会装饰得更加华丽。这个说法是正确的。不符合题意,故排除。
D项:One can visit the construction site for 2.5 euros. 只要2.5欧元就可以参观施工现场。这个说法是正确的。不符合题意,故排除。
故本题答案为C。
相关题集
相关试题
( )13. Jane’s father has tidied the whole garden.
40. From the last paragraph we learn that the investments by Linkup. org come from ____.
37. According to James Lee, the company’s first project is to ____ .
48. Work out 48 to allocate the time.
61. 对年轻人来说,放学后打工被视为其人生的重要经历。
62. 支付宝致力于为其成员提供“简单、安全、快捷”的在线支付方式。
( )12. Jane’s wedding dress was designed by a leading fashion shop.
56. 他的话不仅打破了沉默,而且引起了每个人的兴趣。
29. He is a man of great experience, ____ much can be learned.
17. The Golden Gate Bridge in San Francisco, California measures ____ that one.
( )15. The cake will be cut into small pieces and sent to everyone present.
64. 微信已逐渐成为人们最喜欢的交流方式。