专升本APP
升本考编制,就到金标尺!
请使用微信扫描二维码,登录金标尺专升本
2018年 Listening Comprehension
A
A. She likes the environment there.
B
B. She can have a higher pay there.
C
C. The company is close to her home.
D
D. The company offers a longer paid holiday.
正确答案 :A
解析
7. Why does the woman want to join the man’s company?
问:为什么女士想要加入男士的公司?
【解析】根据对话中男士所问的Why后面的答句可知,女士认为该公司是一个全球化的公司,喜欢这里国际化的环境。
A项:She likes the environment there. 她喜欢那里的环境。符合题意,故选A。
B项:She can have a higher pay there. 她在那里可以得到更高的工资。不符合题意,故排除。
C项:The company is close to her home. 该公司靠近她家。不符合题意,故排除。
D项:The company offers a longer paid holiday. 该公司提供更长的带薪假期。不符合题意,故排除。
故本题答案为A。
相关题集
相关试题
( )14. You can give your address, phone number and bank account to those you are talking with.
( ) 13. A lot of the world’s natural resources come from the poor countries.
7.
Conversation 28.
2.
( )12. The fresh water on the earth accounts for about 97% of that huge amount.
Section CDirections: In this section you will hear a recorded short passage. After the passage, there are five statements. The passage will be spoken three times. You are required to decide whether the sentences are True or False. Mark A ( for TRUE ) if the statement agrees with the information given in the passage; mark B ( for FALSE ) if the statement contradicts the information given in the passage. Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center. Now the passage will begin.( ) 11. Two thirds of the countries of the world are very rich, and one third are very poor.
10.
Section BDirections: This section is to test your ability to understand short conversations. There are 2 recorded conversations in it. After each conversation, there are some recorded questions. Both the conversations and questions will be spoken two times. When you hear a question, you should decide on the correct answer from the 4 choices marked A, B, C and D given in your test paper. Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.Conversation 16.
9.
4.
( )14. The wedding breakfast will be prepared by the Grand Hotel.