专升本APP
升本考编制,就到金标尺!
请使用微信扫描二维码,登录金标尺专升本
成功弹窗点击
失败弹窗点击
警告弹窗点击
提示弹窗点击
综合练习5
A
He did business.
B
He studied biology.
C
He worked on a farm.
D
He painted pictures.
正确答案 :A
解析
What did John do after he moved to the US?
问:约翰搬去美国之后做什么?
【解析】根据对话可知,约翰搬去美国之后开始从商。
A项:He did business.做生意(从商)。符合题意,故选A。
B.项:He studied biology. 学习生物。不符合题意,故排除。
C项: He worked on a farm.在农场工作。不符合题意,故排除。
D项:He painted pictures.画画不符合题意,故排除。
故本题答案为A。
相关题集
相关试题
Where did the woman go at the weekend?
Section C Directions: In this section you will hear a recorded short passage. After the passage, there are five statements. The passage will be spoken three times. You are required to decide whether the sentences are True or False. Mark A (for TRUE) if the statement agrees with the information given in the passage; mark B (for FALSE) if the statement contradicts the information given in the passage. Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center. Now the passage will begin.( )11. The general manager is always away for traveling.
3.
( )12. The company was set up 15 years ago.
( )15. The reason why she wants to do a good job is that she hopes to earn much money.
Why does the man want to see Mr. Stone?
Part Ⅰ Listening Comprehension (15 Points)Directions: This part is to test your listening ability. It consists of 3 sections.Section ADirections: This section is to test your ability to understand short dialogues.There are 5 recorded dialogues in it. After each dialogue, there is a recorded question. Both the dialogues and questions will be spoken only once. When you hear a question, you should decide on the correct answer from the 4 choices marked A, B, C and D given in your test paper. Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.1.
When will the woman hear back from the man?
How much will the man cost?
Who is Monica Stansfield?
8.
Why did John go hunting?