专升本APP
升本考编制,就到金标尺!
请使用微信扫描二维码,登录金标尺专升本
成功弹窗点击
失败弹窗点击
警告弹窗点击
提示弹窗点击
2017年 Listening Comprehension
√
A
x
B
正确答案 :B
解析
Section C
【原文】
Jane is happy and excited. She is going to be married tomorrow, and it is one of the greatest times of her life. She and her families have already made good preparations for the wedding. She has had her beautiful wedding dress designed and made by a leading fashion shop. Her father has painted his whole house. He has had the lawn cut in his garden. And he has got his gardener to tidy the whole garden. Jane’s mother is having the expensive wedding breakfast prepared by the Grand Hotel. But she has baked the wedding cake at home. After the wedding, she will cut it into small pieces and pack them into little boxes. Then she will send these boxes to friends of the family who cannot come to the ceremony.
【译文】
简很开心,很激动。她明天要结婚了。这是她生命中最重要的时刻之一。她和她的家人们已经为婚礼做好了充分得准备。婚纱是由一家前沿时装店设计并制作的,十分漂亮。整个屋子也被她父亲粉刷了一遍。另外他修剪了花园里的草坪,并让园艺工人来整理了整个花园。此时简的母亲正在让格兰德酒店(Grand Hotel)准备昂贵的婚宴早餐,她已经在家把结婚蛋糕烘焙好了。婚礼之后,她会把蛋糕切成小份并打包装进小盒子里。然后把这些盒子送给那些不能来参加婚礼的家人朋友们。
11.【解析】题意:简昨天结婚了。根据第二句 “She is going to be married tomorrow.” 可知,她明天要结婚了。所以,她还没有结婚。本题说法错误,故答案为B。
相关题集
相关试题
59. 这种汽车的畅销表明精良的设计对于打开销路的重要性。
5.
( )55. When writing about qualifications, applicants are advised to provide a detailed description of their studies and work experience.
42. Where did KamerMaker begin printing plastic furniture and walls several weeks ago?
39. From the fourth paragraph,we learn that Linkup. org’s money is also invested to help ____.
66. E-commerce has brought us a lot of convenience. For example, it enables us to book a flight ticket to London at home. Paying bills, shopping, selling can be done online. With online payment you do not need to stand in a long queue as payment is made with just the click of a mouse. Then, you can list the websites used in a number of e-commerce websites that index business. Access to news, real-time stock data, the latest fashion, etc. is available to anyone with an Internet connection. Never before has a person had so many options at such a speed.
4.
Section BDirections: This section is to test your ability to understand short conversations. There are 2 recorded conversations in it. After each conversation, there are some recorded questions. Both the conversations and questions will be spoken two times. When you hear a question, you should decide on the correct answer from the 4 choices marked A, B, C and D given in your test paper. Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.Conversation 16.
( )13. Talking to strangers on the Internet is absolutely safe.
58. 她在截止日期的前一天才开始写文章。
Conversation 28.
40. From the last paragraph we learn that the investments by Linkup. org come from ____.