专升本APP
                            升本考编制,就到金标尺!
                            
                        
                             
                            
                        
                             
                            
                        
                             
                            
                        
 
                             
                        
                             
                            
                        
                             
                            
                        
 
                             
                        
                             
                            
                        
请使用微信扫描二维码,登录金标尺专升本
 成功弹窗点击
    成功弹窗点击
 失败弹窗点击
    失败弹窗点击
 警告弹窗点击
    警告弹窗点击
 提示弹窗点击
    提示弹窗点击
A
a very popular book
B
poetry
C
a magazine with a large circulation
D
books, local newspapers and magazines
正确答案 :D
解析
本题考查事实细节。
根据题干关键词 “quote” 定位到的第四段第一句 “For a short time anecdotes (趣闻) and quotations, the most likely sources are books, magazines of limited circulation and local newspapers.” 可知,引用故事最好的来源是书籍、发行量有限的杂志和当地报纸。
D项:books, local newspapers and magazines 书籍、当地报纸和杂志。符合题意,故选D。
A项:a very popular book 一本非常受欢迎的书。不符合题意,故排除。
B项:a poetry 诗歌。不符合题意,故排除。
C项:a magazine with a large circulation 发行量大的杂志。不符合题意,故排除。
故本题答案为D。
相关题集
相关试题
46. The purpose of Junior Achievement is to teach young people how to be successful in ____.
( )54. Basically what college should do is to help you prepare for a career.
( )13. People living in cities also enjoy the stores and restaurants, the movie theater, and the crowds.
16. I won’t lend you my computer ____ you promise to take care of it.
Section BDirections: This section is to test your ability to understand short conversations. There are 2 recorded conversations in it. After each conversation, there are some recorded questions. Both the conversations and questions will be spoken two times. When you hear a question, you should decide on the correct answer from the 4 choices marked A, B, C and D given in your test paper. Then you should mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center.Conversation 16.
66. Now that we know how an iPod shuffle works, we often have a bit of insight into the power of iPod marketing. A new study indicates that the logo on Apple products, like iPods, iPhones, iMacs, stimulates your brain. The study found that people who were shown the Apple logo scored higher on a creativity test than those who were exposed to the IBM logo, presumably because they were mirroring the traits they associate with those logos. People find that, when they think about the Apple logo, they think very strongly about association with creativity. When they think about the IBM logo, they think about the general notion of competence or being professional.
43. ____ will be given to the first contributor of a published story.
( )52. Whether or not your career journey will begin anytime depends on not only a college degree, but also a plan.
64. 这个项目的失败让我们知道我们过高估计了他的能力。
25. That T-shirt was so tight that he decided to have it ____.
5.
56. 实施儿童保健项目需要资金。