专升本APP
升本考编制,就到金标尺!
请使用微信扫描二维码,登录金标尺专升本
成功弹窗点击
失败弹窗点击
警告弹窗点击
提示弹窗点击
You’ve probably seen thousands of photographs of beautiful rooms in magazines and thought, “I wish I could design interiors like that!” But looking at these pictures didn’t really help you learn how to decorate rooms better.
Why not? Because you didn’t know what to look for and why it was beautiful. You couldn’t tell what the decorator had done to produce such a beautiful environment. Sure, the magazine told you where the designer got the sofa, the wallpaper, the rug, the chairs, the tables, the lighting fixtures and accessories. Perhaps, it told you the style of furniture—this is Louis XVI...that is Federal...this is Art Deco.
These are all important technical details. But knowing them didn’t help you become a skilled interior designer any more than knowing the names of the paints and brushes used by Leonardo Da Vinci would help you produce the Mona Lisa.
The missing ingredient in this process is to know what to look for when you see a successful interior. Once you know what to look for, you will be able to learn how to achieve similar results. And that’s the most important thing we’re going to tell you.
From the very start, we want you to learn the three Basic Guidelines that will become the foundation of every successful interior you ever create.
A successful room is functional.
A successful room expresses a mood.
A successful room exhibits a sense of harmony
Once you understand the three guidelines, you’ll start to look at successful rooms in a new way. You’ll not only like a room; you’ll know why you like it. You’ll know what makes it work. And once you know this, you’ll be ready to start designing rooms that have the same professional look. You will be an Interior Designer!
解析
【答案】similar results
【解析】根据题干关键词 “the most important thing ” 定位到的第四段最后两句 “Once you know what to look for, you will be able to learn how to achieve similar results. And that’s the most important thing we’re going to tell you.” 可知,一旦你知道要寻找什么,你将能够学习如何获得类似的结果。这是我们要告诉你的最重要的事情。故本题答案为similar results。
相关题集
相关试题
26. He always thinks I’m wrong, ____ I may say.
( )15. The customs officer believed his story finally after the letter was shown by the man.
17. The house built of stone lasts longer than ____ built of wood.
28. The mother rejected my suggestion that she ____ her daughter the next week.
( )52. When shopping, it is better to bring the ads with you because some items may actually not be on sale.
( )54. In order to help readers spend their money more reasonably on Black Friday, the author would like to share a few Black Friday tips.
49. When can you begin to look at the successful room in a new way?Once you ________ the three guidelines.
( )12. When the man came back, he found the roof of his car had been damaged by an elephant.12.【解析】题意:当这个人回来时,他发现他的车顶被一头大象弄坏了。根据短文第三句 “When he came back, its roof was badly damaged.” 可知,当他回来时,车顶被严重损坏了。本题说法正确,故答案为A。
16. Last year, the foreign capital attracted to Xiamen was ____ that of 1994.
58. 很抱歉发生了这样的事情。但我向您保证:我们会尽一切努力使您的损失减少到最低限度。
30. There is no light in the dormitory. They must have gone to the lecture, ____?
44. If your brain does not make enough of a certain kind of neurotransmitter, you will ____.