专升本APP
升本考编制,就到金标尺!
请使用微信扫描二维码,登录金标尺专升本
成功弹窗点击
失败弹窗点击
警告弹窗点击
提示弹窗点击
Task4
Directions: In this part, you are going to read a passage with 5 statements attached to it. Each statement contains information given in one of the paragraphs. Identify the one from which the information is derived. You may choose a paragraph no more than once. The 5 statements are numbered 51 to 55. Each paragraph is marked with a letter. You should mark the corresponding letter on the Answer Sheet.
[A] TV1 7:20 p.m. Find out more about Australia’s animal life. This film was made last year by one of Australia’s best-known cameramen, Dougie Bond.He spent over 200 hours filming the birds, animals and fish that inhabit this beautiful continent and for the first time brings some of these unusual animals to our TV screens.
[B] TV3 9:00 p.m. The popular science programme is back with the latest in technology and medicine. This week, cars that run on sunlight and the story of one baby’s fight to live.
[C] TV2 8:10 p.m. Do you think what goes into the food most of us eat every day of the week? Tonight’s programme takes a serious scientific look at the bread industry. Whether you bake your own bread or just enjoy buying it, this programme will give you an interesting insight into something most of us eat every day of the week.
[D] TV1 5:15 p.m. Busy parents? Bored children? Do you want something educational to entertain your children while you do something else? This popular magazine programme is for the under-fives. More music, fun, songs and games with Carla and Larry.
[E] TV3 8:45 p.m. If you’ve always wanted to cook, now‘ S your chance to learn. In the studio are two chefs who will take you through some simple recipes step by step. This is a repeat of the popular series shown last year, and available from good bookshops.
[F] TV3 7:40 p.m. The latest new music.Pete Hogg looks at the best of the current rap, raga and new jack swing plus new video releases. This is the programme that tells you all about what‘ S happening on the music scene and brings you interviews with tomorrow‘ S young artists.
A
见原文
B
见原文
C
见原文
D
见原文
E
见原文
F
见原文
正确答案 :E
解析
52.【金标尺解析】文中的"never learnt how to cook"与项中的"If you‘ ve always wanted to cook,now‘ s your chance to learn."相匹配。故选E。
相关试题
59.在加工过程中,会重新人为加入某些食物的维生素和矿物质,但却未必和原来的一样健康。
( )55. Ron’s wife is in hospital. He wants to finds a programme suitable for his three-year-old son while he gets on with the housework and prepares a meal.
Conversation 29.
42. It’s implied in the passage that the author may be _____.
Part Ⅳ Translation(25 Points)Directions: This part, numbered 56 to 66, is to test your ability to translate Chinese into English or English into Chinese. Each often sentences (No. 56 to No. 65) is followed by four choices of suggested translation marked A, B, C and D. Make the best choice and mark the corresponding letter on the Answer Sheet. Write your translation of the paragraph (No. 66) in the corresponding space on the Answer Sheet.56.为了安全起见,本电器装置只有正确安装在干燥阴凉的基座上才能运行。
( )14. This company has a good reputation because of the high quality and good after-sale service of its product.
41. The passage is mainly about the differences between British English and American English in _____.
22. Not until the motorbike looked almost new ______ repairing and cleaning it.
29. ______ is known to everybody, the moon travels round the earth once every month.
( )54.Gina is a music teacher. Although she prefers classical music, she likes to follow the kind of music that interests the teenagers she teaches.
43. In the author’s opinion, _____.
46.The ______ of bacteria causes body odor.